Hvorfor Bør Du Lære Om Søkemotoroptimalisering?

Så du har laget et nettsted, du har publisert det, og nå trenger du de besøkende. Hvor kommer de fra? De fleste vil finne nettstedet ditt gjennom en søkemotor. Denne artikkelen vil gi deg mye god informasjon om hvordan du får nettstedet ditt til toppen av søkeresultatene.

Når du konfigurerer nettstedet ditt for SEO, hold øye med søkeordtettheten. Du vil ha de viktigste søkeordene dine på omtrent 3 til 7 prosent av den totale teksten. Noe høyere enn ca 10 prosent begynner å se mistenkelig til søkemotoren, som om du bruker søkeord stuffing å fremme siderangering.

Når du hjelper web edderkopper, kan du forvente å vokse i søkerangering. Web edderkopper er designet for å gjennomsøke nettstedet ditt for nøkkelord, men uten muligheten til å navigere på nettstedet ditt, kan de ikke rangere nettstedet ditt riktig. Et godt organisert områdekart er et verktøy edderkoppen kan bruke til å forstå nettstedet ditt.

En av de beste måtene å optimalisere nettstedet ditt på er ved å få innkommende lenker. Du kan få lenker fra nettstedene til venner og familie, du kan bli med i online linkdelingsgrupper, eller du kan bli tilknyttet lignende nettsteder. Ikke alle tilbakekoblinger er opprettet like, så fokuser på å få kvalitetskoblinger fra høyt rangerte nettsteder.

Fordi søkemotorer må kunne navigere på nettstedet ditt for å indeksere det riktig, bør du bare bruke JavaScript for progressiv forbedring. Hele nettstedet trenger ikke å være JavaScript-aktivert. Du trenger bare å bruke dette for forbedret funksjonelt. Når det gjelder enkel navigering, er JavaScript et stort nei-nei i SEO.

Å legge ut innhold fra webområdet ditt på artikkelkatalogområder kan være en fin måte å få eksponering og bygge trafikk på. Når du legger ut på disse katalogene, vil du bygge en lenke tilbake til nettstedet ditt som kan øke antall besøk du mottar. Jo flere mapper du bruker, jo flere koblinger oppretter du.

Prøv å lage en liste over alle nøkkelordene i en artikkel før du skriver den, og sørg deretter for at du bruker dem flere ganger. Dette sørger for at du når riktig nøkkelordtetthet og sørger også for at artikkelen din er om riktig emne og gir mening.

Opprett en flott ressursseksjon for å tiltrekke besøkende og søkemotorer til nettstedet ditt. En godt planlagt ressursdel får området til å se profesjonelt ut. Det gir deg også utseendet til å være i en autoritetsposisjon angående ditt valgte emne. Det er også viktig å holde ressursene oppdatert og ryddig.

Hvis du velger å inkludere Flash på nettstedet ditt, bruker du bare én Flash-animasjon. For mye av dette kan ta bort fokuset på beskrivelsen og informasjonsoverføringen din, og er heller ikke til nytte for søkemotoroptimaliseringen. One Flash-animasjon vil være tilstrekkelig til å lage en moderne aura til nettstedet ditt.

Forhåpentligvis har du nettopp lært mye om søkemotoroptimalisering og å bringe nettstedet ditt mange og mange treff. Hvis du setter disse tipsene i arbeid, vil du ha alle besøkende du trenger på kort tid. Du gjorde alt det harde arbeidet for å gjøre nettstedet ditt, dette siste trykket vil gjøre det komplett.

Enkle Løsninger For SEO